ایده های ناب برای کسب و کار اینترنتی
به این مقاله امتیاز دهید.
ایده های ناب برای کسب و کار اینترنتی 1 – مشاوره سئو و بهینهسازی سایت آیا از فنون سئو آگاهی دارید و نحوه کار موتورهای جستجو را میدانید؟ آیا در پلتفرمهایی مانند گوگل آنالیتیکس مهارت دارید؟ صاحبان بسیاری از کسبوکارها نمیدانند که بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو تا چه حد میتواند روی کسبوکارشان تاثیر داشته […]
ایده های ناب برای کسب و کار اینترنتی
1 – مشاوره سئو و بهینهسازی سایت
آیا از فنون سئو آگاهی دارید و نحوه کار موتورهای جستجو را میدانید؟ آیا در پلتفرمهایی مانند گوگل آنالیتیکس مهارت دارید؟ صاحبان بسیاری از کسبوکارها نمیدانند که بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو تا چه حد میتواند روی کسبوکارشان تاثیر داشته باشد. این افراد صاحب کسب و کار را در زمینه سئو یاری کنید و به آنها کمک کنید سایتتان را از لحاظ سئو تقویت کنند.
از مهارتهای خودتان استفاده کنید و به صاحبان کسب و کار نشان دهید چطور باید از گوگل آنالیتیکس استفاده کرد و چگونه باید از کلمات کلیدی و بازاریابی محتوا برای جذب ترافیک بیشتر بهره گرفت.
2 – مشاوره کسبوکار
در صورتی که مقدار زیادی تجربه کسبوکار دارید، چرا یک کسبوکار مشاوره کسبوکار راهاندازی نکنید؟ با این روش میتوانید به کارآفرینان اینترنتی که به دنبال کمک و انگیزه برای دست یابی به موفقیت هستند خدمات دهید. از تجربیات خودتان میتوانید به کسبوکارهایی که تازه شروع کردهاند کمک کنید شروع خوبی داشته باشند و با کسبوکارهایی که در میانه راه هستند برای رشد بیشتر همکاری داشته باشید. برای اینکه دانش و مهارت خودتان را به همه نشان دهید، میتوانید شروع به نوشتن مقالاتی در شبکههای تخصصی مانند LinkedIN کنید.
3 – فروشگاه اینترنتی تخصصی
برای هر محصول و خدمات، یک دسته از مخاطب وجود دارد، چه مبلمان باشد، چه غذای ارگانیک، چه صنایع دستی تزئینی.
با داشتن یک فروشگاه اینترنتی تخصصی میتوانید به این مخاطبین که به دنبال محصولاتی خاص هستند دسترسی یابید. 2 چیز مهمی که برای شروع نیاز دارید هاست و دامنه است و یک نرمافزار فروشگاه اینترنتی (که میتوانید از ووکامرس، اوپن کارت یا پرستاشاپ استفاده کنید)
پس از راهاندازی فروشگاهتان حتی میتوانید با فروشندگان صحبت کنید تا بدون اینکه نیاز باشد محصول را خودتان خریداری و انبار کرده باشید، آنها محصول را به خریدار بفرستند. به این ترتیب نیازی به ریسک زیاد و سرمایه بالا نخواهید داشت.
4 – مشاوره شبکههای اجتماعی
شرکتهای بزرگتر معمولا توانایی این را دارند که یک شخص را بطور تمام وقت برای مدیریت اکانتهای شبکههای اجتماعی به خدمت بگیرند اما کسبوکارهای کوچک مجبورند خودشان مدیریت این کانالها و صفحات را در شبکههای اجتماعی در دست داشته باشند.
با وجود همه مسئولیتها و کمبود وقتی که صاحبان کسبوکارهای کوچک دارند، آنها معمولا آنقدر سرشان شلوغ است که متوجه اهمیت شبکههای اجتماعی و داشتن یک استراتژی عالی برای آن نیستند.
به عنوان یک مشاور، شما میتوانید به آنها کمک کنید بهترین تاکتیکهای بازاریابی در شبکههای اجتماعی و زمانبندی پستها را تنظیم کنند و حتی بهترین محتوا را برای مخاطبین آنها فراهم کنید.
5 – طراحی سایت
هیچ چیز به اندازه داشتن یک سایت ضعیف از نظر طراحی، نمیتواند اعتبار یک شرکت را از بین ببرد. اگر شما دانش HTML دارید و در طراحی سایت سلیقه و تجربه دارید میتوانید یک سرویس راهاندازی کنید که سایتهای مناسب و جذاب برای کسبوکارهای کوچک را راهاندازی میکند.
دانش خودتان را در مسیر کمک به صاحبان کسبوکاری که میخواهد رشد کنند به کار گیرید. ساخت مجموعهای از نمونه کارها و همینطور ساخت سایت خودتان میتواند یک منبع مداوم از درخواستها و مشتریان جدید برای شما به همراه داشته باشد.
6 – فریلنسر (آزادکار) حرفهای
شاید فکر کنید که فریلنسری یک کسب و کار نیست، ولی با اضافه شدن روز به روز شرکتهایی که به دنبال کارکنان پاره وقت و قراردادی هستند، خیلی سخت نیست یک کسب و کار داشته باشید که انواع مختلفی از خدمات را به سبک آزادکاری به کسبوکارها ارائه میدهد.
بسته به میزان مهارتهایتان، میتوانید برای چند شرکت در زمینههای مختلف کار کنید. کارهای پرطرفدار در فریلنسری معمولا تولید انواع محتوا و طراحی سایت هستند.
7 – بازاریابی و معرفی محصولات
اگر شما از افرادی هستید که دوست دارید خدمات و محصولات متفاوت را بررسی کنید و درباره آنها نظر دهید، نباید این کار را رایگان ادامه دهید! تبلیغات دهان به دهان هنوز یکی از راههای جذب مشتری برای بسیاری از شرکتهاست. بسیاری از شرکتها حاضرند بخشی از درآمد خودشان را با افراد پیگیر و مشتاقی که محصولاشان را به عموم معرفی میکنند شریک شوند.
اگر شما دارای یک سایت با بازدیدکنندگان بسیار زیاد هستید، جذب شرکتهایی که بتوانید با معرفی محصولاتشان پورسانت بگیرید راحتتر خواهد بود.
8 – فروشندگی صنایع دستی
سایتهایی مانند persisart.com و aranick.com کار شروع فروش صنایع دستی را برای تولیدکنندگان صنایع دستی بسیار آسان کردهاند. هنرمندان میتوانند کالاها و لوازمی مانند ظروف، لوازم تزئینی، زیورآلات و.. در این سایتها ثبت کنند و به فروش برسانند.
در این زمینه کاری، هزینه شروع کسب و کار بسیار پایین است، زیرا اغلب لوازم و مواد اولیه بصورت عمده خریداری میشود.
اگر کار هنریتان خوب باشد، حتی شاید آنقدر سرتان شلوغ شود که سفارشات در صف انتظار قرار گیرند.
9 – طراحی و ساخت اپلیکیشن
هر روز اپلیکیشنها محبوبیت بیشتری پیدا میکنند و مردم حاضرند بابت خدمات خوبی که از طریق گوشیهای هوشمند دریافت میکنند پول خوبی پرداخت کنند. اگر شما یک ایده عالی دارید و در کدنویسی نیز مهارت دارید، میتوانید اپلیکیشن خودتان را راهاندازی کنید.
اگر شما یک ایده دارید ولی نمیدانید اپلیکیشن چطور طراحی و کدنویسی میشود، توسعه دهندگان بسیاری وجود دارند که میتوانید با آنها همکاری کنید و شریک شوید.
10 – تولید محتوا و بلاگ
اگر ایدههای زیادی در ذهنتان شکل میگیرد، شاید قبلا به فکر راهاندازی یک بلاگ افتادهاید. منظور از بلاگ در اینجا، بلاگهایی نیست که روی سرویسهایی مانند بلاگفا و میهن بلاگ و… ساخته میشود بلکه منظور بلاگهایی حرفهای هستند که بطور منسجم و با محتوای عالی مخاطبین را در یک زمینه یا موضوع خاص جذب میکنند.
هرچقدر محتوای شما پرطرفدارتر باشد و مخاطبین بیشتری جذب کنید، احتمالا کسب و کار پرسودتری میتوانید از طریق بلاگتان راهاندازی نمایید.