رندی مک لین کسی که از دهه هفتاد میلادی شروع به معامله در بازار های مالی کرد. او یک فرد بسیار با استعداد در این زمینه بود و همین بس که در طی یک سال توانست 2000 دلاری را که برای شروع کار جمع کرده بود به بیش از 70 هزار دلار برساند. همچنین رندی […]
رندی مک لین کسی که از دهه هفتاد میلادی شروع به معامله در بازار های مالی کرد. او یک فرد بسیار با استعداد در این زمینه بود و همین بس که در طی یک سال توانست 2000 دلاری را که برای شروع کار جمع کرده بود به بیش از 70 هزار دلار برساند.
همچنین رندی جزو رکورد داران حفظ سود در میان معامله گران است. در بیست سال اول معامله گری خود توانسته بود 18 سال را با سود پشت سر بگذراند.
رندی مک لین بر این معتقد است که سختی کار معامله گری با زمان رابطه مستقیم دارند. یعنی با گذشت زمان معامله گری هم سخت تر و سخت تر می شود. او می گوید که در اوایل شروع کار خود یعنی در دهه هفتاد میلادی حرکت ها به قدری بزرگ بود که تنها باید انها را می شناختی و دیگر کار خاصی نباید انجام می دادی. به اعتقاد او در حال حاضر 25 درصد از کار معامله گری مربوط به پیش بینی و تحلیل است و مابقی ان یعنی 75 درصد مربوط به ترید کردن است که این در مقایسه با سال های اغازین کارش که 90 درصد پیش بینی و 10 درصد ترید بود افزایش قابل ملاحظه ای داشته و معنی ان این است که زمان ورود و خروج بسیار با اهمیت تر از قبل شده است.
ﺑﻪ گفته ﻣﮏ لین ﺍو هرگز ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮐﺮدﻥ در ﮐﻒ ها و ﺳﻘﻒ ﻫﺎ ﻧﺒﻮدﻩ و معتقده ﮐﻪ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮐﺮدﻥ در ﺍﯾﻦ ﻧﻘﺎﻁ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮔﺮ رو ﺑﺮﺍی ﻣﺪﺗﯽ ﻣﻌﻄﻞ ﮐﻨد (ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺷﮏ و دودﻟﯽ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ روﻧﺪ ﺟﺪﯾﺪ و ﯾﺎ ﺍدﺍﻣﻪ روﻧﺪ وﺟﻮد دﺍرﻩ) ﺑﻠﮑﻪ ﺍوﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻣﯿﻤاند ﺗﺎ روﻧﺪ ﺧﻮدﺵ رو ﺗﺜﺒﯿﺖ ﮐﻨد و ﯾﺎ ﺑﻪ ﻋﺒﺎرﺗﯽ ﺧﻮدﺵ رو ﺑﻪ معامله ﮔﺮ متعهد ﮐﻨد. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﺍز ﻧﻈﺮ ﻣﮏ لین بهترین و ﺳﺎدﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﮑﺎﻥ ﺑﺮﺍی ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﻣﯿﺎﻧﻪ روﻧﺪ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ و ﻧﻪ ﺍﺑﺘﺪﺍ و انتهای آﻥ.
ﺍز ﻧﻈﺮ ﻣﮏ لین ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﻫﻨﮕﺎم ﺷﮑﺴﺖ ﺳﻄﻮح ﺣﻤﺎﯾﺖ و ﻣﻘﺎوﻣﺖ در دورﻩ ﮐﻨﻮﻧﯽ ﺑﺎزﺍر ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ دورﻩ ﻫﺎی ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﻮد آور ﻧﯿﺴﺖ زﯾﺮﺍ ﺗﻌﺪﺍد ﺳﯿﮕﻨﺎل ﻫﺎی غلط ﺍز ﺗﻌﺪﺍد ﺳﯿﮕﻨﺎل ﻫﺎی درست ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
ﻣﮏ لین دﻻﯾﻞ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺧﻮدﺵ رو ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺑﯿﺎﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ :