دانشکده آموزشی بازار بورس و فارکس
tabliq side logo

9 ویژگی یک مدیر موفق

مقالات آموزشی
5 / 0
به این مقاله امتیاز دهید.

9 ویژگی یک مدیر موفق در این مطلب قصد داریم به یکی از مهم ترین علل های موفقیت چه در کسب و کار اینترنتی ( مانند فارکس – داشتن سایت و … ) و چه در کسب و کار معمولی بپردازیم. اگر شما مدیر یک وبسایت هستید یا مدیر یک مجموعه یا اصلا برای خود […]

9 ویژگی یک مدیر موفق

9 ویژگی یک مدیر موفق

در این مطلب قصد داریم به یکی از مهم ترین علل های موفقیت چه در کسب و کار اینترنتی ( مانند فارکس - داشتن سایت و ... ) و چه در کسب و کار معمولی بپردازیم. اگر شما مدیر یک وبسایت هستید یا مدیر یک مجموعه یا اصلا برای خود کار می کنید و مدیر خود هستید باید نکاتی را در نظر بگیرید. این نکات به طور اتفاقی بوجود نیامده یا منِ نویسنده از خودم در نیاوردم بلکه از زبان افرادی بیرون آمده که سختی این کار رو چشیده اند. انهایی که از صفر شروع کردند و الان مدیر مجموعه های موفقی با درامد های میلیاردی و حتی میلیارد دلاری هستند. مثل فیسبوک یا آمازون با درامد بالغ بر چندین میلیارد دلار در سال. این نکات سخت نیستند، به قول معروف لازم نیست چله نشینی کنین. شما تنها 4 خصوصیت نیاز دارید 1- تلاش 2- پشتکار 3- پشتکار 4- پشتکار. در اینترنت و کسب و کار های اینترنتی اگر پشتکار نداشته باشید تنها وقت خود را هدر دادید ( و البته هزینه برق و اصطکاک سیستم ).

۱- پشتیبانی از کاربران و تعامل با آنها

بعضی از مدیران سایت‌ها یا دغدغه پشتیبانی از کاربران ندارند و یا – رک و راست بگوییم – در تعامل با مردم خجالتی هستند. اگر می‌خواهید سایت موفقی داشته باشید، تردید را کنار بگذارید. برای مردم قیافه نگیرید و با کاربران سایت خود رفیق باشید. گوش شنوا برای مشکلات و نظراتشان داشته باشید و به آنها پاسخ مناسب بدهید. مطمئن باشید این ((گوش کردن)) برایتان هم نفع معنوی دارد و هم وضعیت اقتصادی سایتتان را بهتر می‌کند.

۲- استقلال از پلاتفرم

برخی از گردانندگان یا مدیران سایت‌ها نسبت به این و آن فناوری تمایلات جانبدارانه دارند. اما برخی دیگر فقط یک چیز برایشان مهم است: سایت خوب و موفقی داشته باشند. خودتان را به فناوری‌ها و فایل‌ها گره نزنید. اجرای ایده‌ها و رویاهایتان را موکول به انجام شدن این یا آن تغییر فنی در سایت یا ظاهر گرافیکی آن نکنید. بعضی از صاحبان سایت‌ وسواس عجیبی نسبت به یک جور منو یا افکت خاص یا یک انیمیشن فلش دارند. این سایت‌ها هیچگاه در ردیف سایت‌های موفق و کامیاب قرار نمی‌گیرند. مهم ارضای علائق کامپیوتری و گرافیکی شما نیست، مهم رضایت مردم است. مستقل باشید. دوراندیش و با برنامه باشید. خودتان را به این آبجکت و آن فایل و این تکنیک گره نزنید.

۳- انگیزه

بدترین سم برای به شکست کشاندن یک سایت، به کار گماشتن یک مدیر بی‌انگیزه است. اگر خودتان مدیر سایت خودتان هستید واقعا از خودتان بپرسید هدفتان از ورود به اینترنت چیست و این اقدام چه فایده‌ای برای زندگی و کسب و کار شما دارد؟ اگر می‌خواهید فرد دیگری را به مدیریت سایتتان منصوب کنید، مراقب باشید به اندازه کافی انگیزه داشته باشد. او را در سود و زیان مادی و معنوی سایت سهیم کنید. داشتن مهارت‌های فنی کافی نیست. اگر مدیر سایت دورنمایی برای کار خویش نبیند، به آن دل نخواهد داد. بهترین نرم‌افزار و زیباترین سایت هم زیر دست چنین مدیری به گل خواهد نشست.

۴- مهارت در نوشتن و تولید محتوا

اینترنت عرصه ارائه محتوای دیجیتال است. خواه این محتوا معرفی یک کالای فیزیکی باشد، خواه یک مقاله جدید، در هرصورت داشتن سطح قابل قبولی از مهارت در نوشتن و تولید مطلب لازم است. یک کار بد و ناشیانه آن است که محتوای سایت خود را با مطالبی که از سایتهای دیگران کپی کرده‌اید پر کنید. رک و راست بگویم: خودتان را گول می‌زنید. کاربران اینترنت افرادی هستند که دست کم سطح متوسطی از هوشمندی را دارند. چرا به سایت شما بیایند؟ به سایتی می‌روند که تولید کننده اصلی محتوا است. بهترین کار آن است که وقت بگذارید و کمی خلاقیت به خرج دهید. پاداش مطالبی که با زحمت خودتان تهیه کرده‌اید را با افزایش فروش یا درآمدتان از طریق سایت خواهید گرفت، به شرطی که برنامه‌ای برای کسب درآمد از سایت داشته باشید و بودجه ریزی کنید. ژان بقوسیان، مدیر سایت مدیر سبز می‌گوید: تولید محتوای اوریجینال (اصلی) یکی از مهمترین عوامل موفقیت یک سایت وب است.

۵- اصول بازاریابی و تبلیغ

در زمینه بازاریابی و تبلیغ بی‌اطلاع نباشید. بعضی از مدیران سایت‌ خیلی معصومانه فکر می‌کنند و اطلاع درستی از ماهیت پیچیده مبارزه بی‌امان سایت‌ها برای ربودن میدان موفقیت از یکدیگر ندارند. کافی است گاهی اوقات سری به موتور جستجوی گوگل بزنید و همان واژه دیروز یا پریروز را جستجو کنید تا بالا و پایین شدن رتبه سایت‌ها را به چشم خود ببینید. برای موفقیت سایتتان باید با چشمان باز و آگاهی کامل از اصول بازاریابی حرکت کنید.

۶- اختصاص وقت کافی

برخی از صاحبان سایت‌ تصور ساده‌انگارانه‌ای از مکانیزم عملکرد یک سایت وب دارند. آنها فکر می‌کنند همینکه مطالب خوب و نرم‌افزار خوبی برای مدیریت محتوای سایت داشته باشیم، کار تمام است و سایت خود به خود موفق می‌شود. برای مدیریت سایت خود روزانه وقت اختصاص دهید. منظور از مدیریت، مطلب گذاشتن نیست، منظور بررسی و تحلیل اوضاع است. باید دائما از خودتان بپرسید چگونه می‌توانم فلان کار را بهتر و سریعتر انجام دهم؟ چطور می‌توانم درآمد سایت را افزایش دهم؟ چرا فلان مکانیزم تبلیغی یا بازاریابی نتایجی که دلم می‌خواهد را به بار نمی‌آورد؟ آیا کاربران از خدمات سایت راضی هستد؟ آیا پیشنهادات آنها را بررسی کرده‌ام؟ کار را سنبل نکنید! برای کامیابی سایتتان وقت بگذارید.

۷- داشتن طرح و برنامه‌ای برای توسعه سایت

یکی از نکات ظریفی که سایت‌های موفق رعایت می‌کنند، داشتن طرح و برنامه‌ای برای توسعه سایتشان است. توسعه جزو ذاتی یک سایت وب است. یک سایت وب بدون توسعه، حتی با بهترین مطالب و خدمات، بزودی روندی نزولی را آغاز خواهد کرد. مردم سایت‌هایی که مرتب تغییر و تحولاتی در آن صورت می‌گیرد و تلاش می‌کنند بهتر شوند را دوست دارند. ژان بقوسیان می‌گوید: داشتن نرخ رشد منظم در محتویات سایت، یکی از استراتژیک‌ترین روش‌ها برای موفقیت یک سایت وب است.

۸- بررسی سایتهای رقیب

مگر می‌شود موفق بود و رقیب نداشت؟ موفقیت یک وضعیت نسبی است و در قیاس با وضعیت سایت‌های دیگر قابل اندازه‌گیری است. پس اگر می‌خواهید سایت موفقی داشته باشید، رقبای خود را بشناسید. مغرور نباشید و به سایت آنها سربزنید. از رقبای خود بیاموزید. بررسی سایت‌های رقیب یکی از بهترین و موثرترین روش‌ها برای تدوین برنامه توسعه سایت خودتان است.

۹- مصرف کننده خوبی باشید

یک سایت وب در حقیقت یک کارگاه تولید اطلاعات است. بعضی از مردم تصور درستی از ماهیت ((مفهوم تولید)) ندارند و با خیالپردازی‌های خود در این زمینه زندگی می‌کنند. واقعیت آن است که تا مصرف کننده خوبی نباشید، نمی‌توانید تولید کننده خوبی باشید. این یک اصل مهم در زندگی است. مثلا اگر می‌خواهید آهنگساز خوبی باشید باید ابتدا چند سال موسیقی خوب و با کیفیت بشنوید تا آرشیو ذهنی قوی داشته باشید. اگر می‌خواهید نویسنده خوبی بشوید باید چند سال کتب و آثار نویسندگان معروف را بخوانید و بیاموزید. باید کالای پدیدآورندگان موفق را مصرف کنید تا راز موفقیت آن را حس کنید. خیلی‌ها دلشان می‌خواهد یک فروشگاه آنلاین داشته باشند اما تاکنون حتی یک بار هم بصورت آنلاین خرید نکرده‌اند! اگر می‌ترسید آنلاین خرید کنید، چه توقعی از مردم دارید؟!
9 ویژگی یک مدیر موفق

مقالات مرتبط

آخرین مقالات

    بایگانی‌ها
    5 / 0

    FT ADX Color Candles اندیکاتور MT5

    معرفی و دانلود اندیکاتور کاربردی FT ADX Color Candles اندیکاتور کاربردی FT ADX Color Candles زمانی که نیاز دارید به طور همزمان به چندین مورد نگاه کنید، معامله می تواند بسیار خسته کننده باشد. اندیکاتور کاربردی FT ADX Color Candles قالب شمع ها، ساپورت ها، مقاومت ها، برنامه ها، اخبار و اندیکاتورها. هدف این ابزار […]

    بایگانی‌ها
    5 / 0

    Complex Chaos EA اکسپرت MT5

    معرفی و دانلود اکسپرت کاربردی Complex Chaos EA Complex Chaos EA یک سیستم خودکار است که از یک جفت میانگین متحرک نمایی برای تشخیص جهت بازار استفاده می کند و معاملات را در حالت شمع باز باز می کند. معرفی اکسپرت کاربردی Complex Chaos EA اگر بازار بر خلاف یک معامله حرکت کند، در یک […]

    بایگانی‌ها
    5 / 0

    Terraforming 1 اکسپرت MT5

    معرفی و دانلود اکسپرت کاربردی Terraforming اولین نسخه من از اکسپرت کاربردی Terraforming 1 . EA از آربیتراژ آماری برای کسب سود از جفت ارز USD EUR و GBP استفاده می کند. معرفی اکسپرت Terraforming 1 موقعیت ها زمانی باز می شوند که یک فرصت آربیتراژ شناسایی شود. پوزیشن ها پس از 3 ساعت یا […]