سرقت ۱/۲ میلیارد دلار ارز دیجیتال از سال ۲۰۱۷ بر اساس گزارش رویترز , از سال ۲۰۱۷ بهاین سو , تبهکاران حدود ۱/۲ میلیارد دلار بیت کوین و بقیه اشکال ارزهای دیجیتال را به سرقت بردهاند . ارتقا محبوبیت ارزهای دیجیتال و هم عرضه بیش تر از ۱۵۰۰ توکن دیجیتال را میتوان از عمدهترین […]
سرقت ۱/۲ میلیارد دلار ارز دیجیتال از سال ۲۰۱۷
بر اساس گزارش رویترز , از سال ۲۰۱۷ بهاین سو , تبهکاران حدود ۱/۲ میلیارد دلار بیت کوین و بقیه اشکال ارزهای دیجیتال را به سرقت بردهاند . ارتقا محبوبیت ارزهای دیجیتال و هم عرضه بیش تر از ۱۵۰۰ توکن دیجیتال را میتوان از عمدهترین عارضه ها بزرگ بودن این رقم دانست .
این آمار بر پایه ی مطالعه انجام شده توسط یک گروه پژوهشی غیرانتفاعی موسوم به APWG به دست آمده است . گفتنی است دراین مطالعه , سرقتهای گزارش شده و هم سرقتهای گزارشنشده ملاک قرار گرفته است .
دیو جیوانز ( Dave Jevans ) که مدیریت گروه APWG و هم یک کمپانی امنیتی در حوزه ارزهای دیجیتال است در مصاحبهای به رویترز اظهارکرد : «ارزهای دیجیتال مشکلاتی مثل فعالیتهای تبهکارانه و قاچاق موادمخدر و پولشویی را هم به همراه دارااست . البته یکیاز مشکلات دیگر مرتبط با بدین حوزه , سرقت ارزهای دیجیتال به وسیله تبهکاران است . »
آقای جیوان میگوید از مجموع ۱/۲ میلیارد دلار ارز دیجیتال سرقت شده , تنها حدود ۲۰ درصد از آنها بازپس گرفته شدهاند . وی یک کدام از عوارض این رقم درصد زیر را کمکاری سازمانهای اجرای ضابطه در قبال این گونه از تبهکاران می داند . وی همینطور بر این اعتقاد است که مقررات نو همگانی حفاظت از داده اتحادیه اروپا تاثیری منفی بر این فرایند داراست .
آقای جیوان در توضیح این مسائل میگوید : «مقررات همگانی حفاظت از داده اتحادیه اروپا پیامدهایی منفی برای امنیت وب داشته و به شکلی ناآگاهانه به تبهکاران سایبری یاری می کند . محدودیت تازه در دسترسی به داده ها اصلی باعث می شود فرآیند پژوهش ها در حوزه جریام سایبری , سرقت ارزهای دیجیتال و بقیه اشکال بزه دراین حوزه به کندی پیش برود . »
قانون ها همگانی حفاظت از داده اتحادیه اروپا که در سال ۲۰۱۶ با انگیزه سادهسازی و ثبت قانون ها برای شرکتها به خواسته حفاظت از دادههای خویش و بازگرداندن در دست گرفتن داده ها شخصی به شهروندان و ساکنان اتحادیه اروپا ثبت شد .
قوانین همگانی حفاظت از داده اتحادیه اروپا بدین معناست که بیشتر داده ها مرتبط با دامنهّها در WHOIS ( که داده ها دارای دامنه را مشتمل بر می شود ) از ۲۵ ماه می دیگر نشر نمییابد . گفتنی است دادههای WHOIS یکی بنیادیترین منابعی است که مقامات قانونی و رسمی برای بررسی جریمهها سایبری از آن به کارگیری می کنند .
آقای جیوان میگوید که WHOIS یکی ابزارهایی است که قادر است به بازگرداندن ارزهای دیجیتال سرقت شده و هم شناسایی اشخاص خلافکار یاری دهد . وی در توضیح پیامدهای این ضابطه می گوید : «به خاطر این ضابطه خوا هیم مشاهده کرد که خیر فقط ابزار اروپا برای همگی ما در سوی ظلمات می رود , بلکه تبهکاران سایبری هم به اروپا روان میشوند , چون با حضور در اروپا می توانند به سراسر عالم دسترسی داشته باشند و هیچ راهی برای کسب داده ها از آنان وجود نخواهد داشت . »
اشت.»
برچسبها:ADENA FRIEDMAN, bit coin, bitcoin, COINVAULT, GEMIN, perfect money, PERFECTMONEY, web money, webmoney, آموزش, آموزش forex, آموزش بازار ارز, آموزش بورس, آموزش تحلیل تکنیکال, آموزش رایگان, آموزش فارکس, افتتاح حساب فارکس, اموزش بورس, اموزش فارکس, بیت کوین, بیت کوین بدون احرزا هویت, بیت کوین رایگان, بیت کوین کش, پرفکت مانی, پرفکتمانی, پول الکترونیک, پول مجازی, پی دی اف فارکس, خرید وبمانی بدون احراز هویت, دانلود فارکس, رز دیجیتال, فارکس, فقط دو درصد از سرمایهگذاران آمریکایی بیت کوین دارند !, مشروعیت ارزهای دیجیتال, وب مانی, وبمانی