پیامرسان تلگرام در دور دوم جذب سرمایه برای عرضه ارز دیجیتال خود از طریق عرضه اولیه سکه ( ICO ) توانست مبلغ ۸۵۰ میلیون دلار دیگر به دست آورد . به این ترتیب سرمایه جذب شده برای فعال سازی ارز دیجیتال تلگرام از هدف ۲/۱ میلیارد دلاری اولیه این شرکت پیشی گرفت و به ۱/۷ […]
پیامرسان تلگرام در دور دوم جذب سرمایه برای عرضه ارز دیجیتال خود از طریق عرضه اولیه سکه ( ICO ) توانست مبلغ ۸۵۰ میلیون دلار دیگر به دست آورد . به این ترتیب سرمایه جذب شده برای فعال سازی ارز دیجیتال تلگرام از هدف ۲/۱ میلیارد دلاری اولیه این شرکت پیشی گرفت و به ۱/۷ میلیارد دلار رسید . رکورد جدید تلگرام , خبر مهمی در دنیای رمزارزها به شمار میرود .
تلگرام گفت توانسته ۸۵۰ میلیون دلار را در اواخر فوریه از طریق پیشفروش رمزارز خود به دست آورد . گفتنی است این میزان , رکورد بیشترین میزان سرمایه جذب شده برای یک ارز دیجیتال را به خود اختصاص داده است .
پیشفروش صورت گرفته بر پایه ی چهارچوب «تفاهم معمولی برای توکنهای آینده» ( SAFT ) صورت گرفت . ظاهرا تلگرام قصد دارد باز هم در آینده بدین اینشیوه پیشفروش ادامه داده و سرمایه جذب شده را به ۲/۵۵ میلیارد دلار برساند .
فقط افراد و شرکتها با دست کم یک میلیون دلار سرمایه میتوانستند در این پیشفروش شرکت کنند . در مجموع ۹۴ سرمایهگذار درین جذب سرمایه حضور داشتند و هرکدام به صورت میانگین مبلغ ۹ میلیون دلار سرمایهگذاری انجام دادند . در به دور اول نیز ۸۱ سرمایهگذار با میانگین ۱۰/۵ میلیون دلار سرمایه , در مجموع ۸۵۰ میلیون دلار سرمایهگذاری را به انجام رساندند . گفتنی است ایرانیان و نیز شهروندان چند مرز و بوم دیگر حق شرکت درین پیشفروش را نداشتند .
سرمایه مذکور برای شبکه باز تلگرام ( Telegram Open Network ) یا به صورت اختصاری TON صرف میگردد . رمزارز گرام ( Gram ) به عنوان توکن دراین شبکه به کارگیری میشود . این طرح که بر مبنای فناوری بلاک چین استوار است با هدف غیرمتمرکزسازی ارتباطات دیجیتال ( از به اشتراک گذاری فایل گرفت تا وبگردی و انجام تراکنشهای مالی ) به انجام میرسد . فناوری بلاکچین مورد به کارگیری دراین سامانه از مدل نسل سوم است و میتواند در هر ثانیه یک میلیون تراکنش را پردازش کند و در عین اکنون , هیچ هزینهای نیز به همراه نداشته باشد .
گفتنی است یک کارشناس سرشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد بها ارز دیجیتال تلگرام قادر است در ۵ سال آینده به ۲۰۰ میلیارد دلار برسد .